360/VR binnenkijken
 Laat klanten/bezoeker jouw bedrijf/locatie virtueel binnenkijken met de 360/VR interactieve Tour 
 

Interactieve TDmodule 

Maak uw (Google) 360° Tour interactief met TDmodule en verhoog uw On-line bezoek en/of verkoop.

TDmodule is een interactieve tool die over de een 360°Tour geplaatst kan worden op jouw eigen website en in sociale media.

Met TDmodule beschik je over de volgende extra interactieve tools voor jouw 360°Tour.

Ook mogelijk meerderen locatie/bedrijven in één 360°/VR Tour te laten zien.

Tevens wordt de losse 360°/VR tour direct op jouw bedrijfspagina in Google Maps geplaats 


 Download hier de PDF

Navigatie- Menu & VR: 

Maak eenvoudig een gebruiksvriendelijk menu van de meest interessante locaties in jouw virtuele tour. 


Ga naar de locatie, klik op "toevoegen menu-item" en het menu-item zal zichtbaar worden voor jouw bezoekers. Door het Navigatie-Menu de on-line bezoekers makkelijk navigeren door de virtuele tour.
De TDmodule is ook beschikbaar om in Virtual Reality (VR-bril) te bekijken

 Dynamische Hotspots:


Promoten van jouw speciale producten en/of diensten in de virtuele tour.Maak een selectie van een bepaald gebied, product en/of object in de tour, klik op "dynamische Hotspot" toevoegen" en vul het infovenster in met de relevante informatie over de hotspot met eventuele hyperlink naar je webshop, video, foto of andere mediadragers.

Met de "dynamische Hotspot" kan de On-line bezoekers wanneer hij of zij hierop klikt, de informatie over het gebied, product of object direct zien. 

Hiermee verhoogt je nog meer de inactiviteit met je bezoekers in je bedrijf of winkel. #deze zijn nog niet in de VR modus te activeren 
Als u in de TDmodule uw tour, hotspots, of wijzigingen heeft bijgewerkt is dat geen probleem, deze worden automatisch aangepast en bijgewerkt in de TD-Module Live


Rotatie, Plattegrond & SocialeMedia

Maak de virtuele tour leuker en meer toegankelijk voor uw On-line bezoekers.Door in TDmodule de knop Rotatie gebruiken, kunt je zelf de snelheid aanpassen om automatische je beeld van elke locatie in je virtuele tour te laten draaien. Tevens een mogelijkheid vanaf "TDmodule Gold" om een plattegrond in de tour te activeren.
Tevens wordt er een code aangemaakt van de virtuele tour met TDModule die je binnen je sociale mediacampagne kan delen.Tour analytics dashbord:

Bekijk via deze speciale optie waar je bezoeker naar kijkt in jouw virtuele tour. 


TDmodule analytics verzamelt essentiële informatie over wat de bezoeker in de tour zocht. Deze informatie is uitsluitend beschikbaar voor jou! Gebruik het verstandig en optimaliseer hiermee je virtuele tour zodat je Online bezoekers nog gerichter kan volgen of producten en/of diensten aan kan bieden.


Menu in meerdere talen 


Je kunt de TDmodule in diverse talen weergeven Afgeschermde omgeving

Interactieve tour afschermen met een paswoord 


Gebruik je de TDmodule in een besloten groep maak dan gebruik van een paswoord om de Inactieve tour te laten zien voor bijvoorbeeld, escape room, lessen, etc.


VR/CARDBOARD DISPLAY De TD-Module ondersteund ook de VR/Cardboard module, hierdoor kunnen de gebruikers een nog beteren interactieve virtuele beleving door uw bedrijf, locatie maken. Ervaar uw virtuele tour in VR-modus met behulp van onze native applicaties voor Oculus Go, Oculus Quest of Google Cardboard op Android en iOS


Om TDmodule te kunnen gebruiken moet er een 360° tour van jouw bedrijf, winkel of onderneming aanwezig zijn of gemaakt worden door het team van 360MultiMedia.nl Meer info


Kosten

De Kosten voor de TDmodule licentie is afhankelijk van de plugin’s en Lay-out opmaak.

en is al beschikbaar vanaf € 169*  prijs op aanvraag.

 * Licentie overeenkomst per tour geldt voor 1 jaar, opzegtermijn 30 dagen voor einddatum, daarna stilzwijgend verlengt voor 1 jaar, automatische incasso verplicht of anders afgesproken. 

# de tijdelijke actie is alleen geldig bij een nieuwe/update van 360/VR foto-opnamen van de locatie 

Technische ondersteuning TDmodule


Je kunt in TDmodule extra beheerders aanmaken zodat deze op afstand je kunnen helpen met het beheren, invoeren van de informatie, plaatsen van banner's en Hotspots, etc. 


TDmodule en te bekijken in.

De TDmodule is te zien op de volgende browsers & apparaten: – Internet Explorer 8 en hoger, Google Chrome, Firefox and Safari. Android: vanaf de Samsung S4 en de Samsung Galaxy Tab 4 – iOS: vanaf de iPhone 5 en de iPad 2 (minimaal met iOS 7)

De TDmodule wordt automatisch aangepast in een 360° tour en getoond op Desk-top of laptop, computers, tablet & Mobiele telefoon